METODEN

Home / METODEN

Varför ska du välja Easywaymetoden?

Att sluta röka och snusa är enkelt… när du vet hur!

  • Världens mest framgångsrika sluta-röka metod finns tillgänglig i Sverige
  • Enkelt, snabbt och utan viljestyrka med Allen Carr’s Easyway kurs.
  • De flesta rökare och snusare behöver endast en kurs
  • Full Pengarna-tillbaka garanti
  • Du slipper lida av nikotinabstinens
  • Du slipper oro för viktökning
  • Du slipper använda substitut

Vad är det som är så fantastiskt med att vara en rökare eller snusare!?

Oavsett om du röker, snusar, använder e-cigaretter eller allt i en kombination så ska du fortsätta med det tills du känner dig redo att sluta.
Easyway fokuserar inte på nackdelarna med att röka eller snusa – du vet redan allt om det. Istället svarar kursen på frågan:

”Vad är det som är så fantastiskt med att vara en rökare eller snusare?” Insikten om det är nyckeln till frihet!

Kursen varar ca 7 timmar under en dag och du deltar i en grupp tillsammans med upp till 15 andra rökare och snusare. Du kommer få flera rökpauser under kursen så kom ihåg att ta med dig cigaretter och snus. Kursen leds av en erfaren Easyway-kursledare som själv slutat röka med metoden och hållit dessa kurser i över 10 år. Kursen kommer hjälpa dig att förstå varför du har rökt och varför du har upplevt det som så svårt att sluta tidigare. Den fungerar för alla typer av rökare och snusare och täcker varje aspekt av rökning och snusning oavsett om du tror att du röker/snusar för att det är en vana eller ett drogberoende, för att hantera sociala situationer eller stress eller för att kontrollera vikten. Höjdpunkten på kursen är när du får röka din allra sista cigarett som en ritual och avslutas med en 20 minuters avslappningsövning. Övningen är en skön avslappning som förstärker de viktigaste stegen i metoden och når ditt undermedvetna.

Vi använder oss inte av skrämseltaktik eller hemska bilder på rökskadade lungor eller liknande. Du vet redan allt om det och att det inte hjälper när du ska sluta. Istället granskar vi och korrigerar alla myter och vanföreställningar som håller rökare och snusare fast i en fälla. Vi tittar inte bara på det fysiska beroendet utan koncentrerar oss mer på den mentala sidan av beroendet. Du kommer troligen bli överraskad av insikten att beroendet är 1 % fysiskt och 99 % mentalt! Det här är den absolut viktigaste insikten för att lyckas bli drogfri med Allen Carr’s Easyway – Så länge vi får bukt med din inställning till rökning och snusning så kommer de fysiska besvären av beroendet att vara förvånansvärt milda. Vi fattar att det i det här läget är svårt att tro på men vi behöver bara några få timmar för att visa dig varför det är sant och med vår pengarna-tillbaka garanti har du ingenting att förlora men allt att vinna!

Rökare och snusare är övertygade om att de får någon slags riktig njutning eller stöd av att röka och snusa. Att det hjälper dem att njuta av livet, hantera stress, koppla av, umgås med vänner och kontrollera vikten. Detta är orsaken till att de tror att även om de skulle lyckas sluta så skulle de må dåligt och känna sig berövade något resten av livet. ”En gång rökare, alltid en rökare” Förutom den rädslan så tillkommer all rädsla av alla nackdelar med att röka och snusa: Oron för hälsan, lukten, omgivningens ogillande, kostnaden, slaveriet mm. Även om de anstränger sig för att inte tänka på allt detta så ligger rädslan och oron som en mörk skugga i bakhuvudet. Det är de här rädslorna som håller rökare och snusare fast i ett slaveri. Easyway metoden tar bort din vilja att röka eller snusa och befriar dig från rädslorna som håller dig fast!

Du kommer lämna kursen som lycklig icke-rökare eller icke-snusare utan behov av värdelösa hjälpmedel och substitut som nikotintuggummi, nikotinplåster, nikotintabletter, nässpray, inhalator eller e-cigaretter! Kursen avlägsnar all känsla av försakelse och ersätts med rätt inställning till att sluta röka/snusa och bara genom att följa några enkla instruktioner, som du får med dig hem, kommer du upptäcka att de fysiska abstinensbesvären från nikotin knappt är märkbara. Du kommer inte sakna rökningen och snusningen alls! Kom ihåg att med vår pengarna-tillbaka garanti har du absolut ingenting att förlora men allt att vinna!

Tro inte bara på vårt ord

Här är några kändisar som slutat med hjälp av Allen Carr’s Easywaymetod

Vi använder oss av BokaDirekt.se